Wynajem długotrwały. Lexus leasing, Jeep najmowanie

Wielu przedsiębiorców nie chce narażać się szczególnie na początku budowania swojej firmy na duże koszty związane z zakupem pojazdów dla swojej działalności. Wiele firm nie może istnieć bez odpowiednich pojazdów służbowych. Odpowiednio wybrana flota pojazdów może wpłynąć na prestiż i postrzeganie działalności przez jej potencjalnych kontrahentów. Niezwykle znaczący jest dobór odpowiedniej firmy świadczącej usługi takie jak wynajem długotrwały. Opinie, które można znaleźć na forach internetowych nie zawsze pokrywają się z rzeczywistością. Dlatego, warto zaufać firmie, która zapewnia długoletnie doświadczenie i kooperuje z wieloma kontrahentami. Przedsiębiorstwo Arval istnieje na rodzimym rynku od 1989 roku i teraz obsługuje ponad 1000 firm w Polsce. Oprócz wynajmu długoterminowego, czy krótkotrwałego firma Arval oferuje również leasing Lexus leasing. Arval ma w swojej flocie modele aut wiodących, światowych marek takich jak Mercedes Glc Coupe.

Arval – najem długotrwały, recenzja

Firmie Arval zaufało wielu czołowych przedsiębiorców. Działa ona z siecią kilkuset partnerów. Arval nieustannie podnosi jakość swoich usług, aby sprostać wszystkim oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających kontrahentów. Wszystkie oferty są rozpatrywane osobiście i dopasowane do wymagań i możliwości każdego kontrahenta. W dzisiejszych czasach obserwuje się coraz większy wzrost zapotrzebowania na usługę długotrwałego najmowania samochodów. Decydują się na to przede wszystkim kontrahenci, którzy nie chcą się przejmować problemami związanymi z eksploatacją samochodów i ich naprawą. Zaletą najmu długookresowego jest bez wątpienia usługa serwisowa, zagwarantowana przez Arval. Jak również w razie pojawienia się szkód ,czy awarii samochodu, zagwarantowanie auta zastępczego najszybciej jak to jest możliwe. Co jest niezwykle ważne to fakt, że opłata za używanie jest stała przez cały okres

obowiązywania umowy. Przedsiębiorstwo Arval dokłada niezbędnych starań, aby przedsiębiorcy podpisujący umowę mieli przedstawione wszystkie zasady w sposób jawny i przejrzysty. Bez ukrytych cen i zobowiązań. Poza tym pracownicy przedsiębiorstwa Arval dokładają wszelkich wysiłków, aby tworzyć ze swoimi klientami trwałe relacje oparte na zaufaniu i szczerości. Każdy przedsiębiorca może również liczyć na profesjonalne doradztwo ze strony pracowników i ciągły kontakt. Po wygaśnięciu umowy nie ma obowiązku przedłużania współpracy, oszczędzi nie tylko swój czas ale i środki finansowe.