Wrocław: biura do wynajęcia

Niemal każda firma do funkcjonowania swojej działalności potrzebuje biura, aby w pełni budować swoją markę i spotykać się z klientami. Szczególnie istotne na samym początku prowadzenia działalności są kwestie finansowe związane z wynajmem. Dlatego Vision Offices posiada także niewielkie biuro do wynajęcia, o powierzchni 40 mkw. Firma uniknie dużych kosztów związanych z opłatami za dużą powierzchnię. A w przyszłości wraz z rozwojem swojej firmy, może przenieść się do biura o większej powierzchni. Vision Offices to nowoczesny biurowiec, położony w ciekawej i biznesowej dzielnicy miasta Wrocław. Biura do wynajęcia i ich oferta dla każdego najemcy rozpatrywana jest indywidualnie do jego potrzeb i oczekiwań.

Komfort i wysoki standard – pomieszczenia biurowe do najmowania

Vision Offices oddaje do dyspozycji swoim najemcom 7700 mkw. powierzchni biurowej i 1000 mkw. powierzchni przeznaczonej na lokale handlowo-usługowe. W budynku znajduje się parking podziemny ze 170 miejscami postojowymi. Dzięki czemu najemcy nie będą musieli tracić czasu na jazdę po mieście i poszukiwania miejsca parkingowego. Do Vision Offices można bez problemu dostać się również komunikacją miejską, ponieważ przystanki mieszczą się w pobliżu budynku. Niewątpliwym udogodnieniem dla każdego najemcy jest bliskość hoteli, siłowni, banków, placówek medycznych czy centrów handlowych. Budynek posiada unikalną elewację i prezentuje logotypy najemców w atrakcyjny i widoczny sposób. Klimakonwektory w Vision Offices są sterowane indywidualnie w pomieszczeniach, dzięki czemu każdy najemca może ustawić odpowiednią temperaturę dla siebie. Niezwykle istotne jest to, aby przedsiębiorcy mogli bez przeszkód wykonywać swoją pracę. Dlatego budynek wyposażony jest w zasilanie elektryczne z dodatkową linią zasilania rezerwowego, aby w momencie wystąpienia awarii mógł normalnie funkcjonować. Bardzo istotne jest także bezpieczeństwo pracowników Vision Offices, jak również sprzętu komputerowego, czy innych urządzeń. Vision Offices posiada całodobową ochronę i system monitorowania budynku. Posiada też system kontroli dostępu. Najemcy mogą skorzystać z usług telekomunikacyjnych największych firm na rynku polskim w ramach usług takich jak internet, tel. VoIP czy TV. Każdy najemca ma zagwarantowany bezpośredni kontakt z zarządcą i właścicielami budynku. Właściciele Vision Offices dokładają niezbędnych starań, aby komunikacja i relacje z najemcami przebiegały w przyjaznej atmosferze. Praca w nowoczesnym i komfortowym budynku wpływa na efektywność pracy. Każda działalność korzystająca z usługi biura do wynajęcia (Wrocław), czy lokalu użytkowego może liczyć na pomoc Vision Offices. Dzięki prowadzeniu firmy w Vision Offices zyskuje ona prestiż i zaufanie w oczach kontrahentów.