Usługi  hydrauliczne i wodno-kanalizacyjne

W momencie kiedy mamy problem z pękniętą rurą i nie sprawną spłuczką musimy skorzystać z usług takiej firmy jak pogotowie. Poznan jest miastem na terenie którego działa wiele firm świadczących usługi kanalizacyjne. Pogotowie wodno-kanalizacyjne Awokan to profesjonalna firma z wieloletnim doświadczeniem, która zatrudnia pracowników wykonujących swoją pracę 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.  Pracownicy nie pobierają dodatkowych opłat za wykonywanie usług w weekendy, jak również w godzinach nocnych. Awokan to gwarancja solidności, jakości i rzetelności pracy, jak również konkurencyjnych cen. Awokan gwarantuje również szybkie terminy realizacji i solidnie wykonaną pracę. Hydraulicy zatrudnieni w Awokan posiadają wieloletnie doświadczenie i pracują na sprzęcie najwyższej jakości, który posiada wszystkie niezbędne atesty. Swoje usługi kanalizacyjne świadczy przede wszystkim na terenie Poznania ale dociera również do klientów z całego województwa, między innymi w takich miastach jak Mosina, Swarzędz czy Luboń. Pogotowie wodno-kanalizacyjne świadczy kompleksowe usługi ale specjalizuje się przede wszystkim w naprawie spłuczek, udrażnianiu i przepychaniu rur kanalizacyjnych. Awokan przeprowadzi wszystkie niezbędne usługi kanalizacyjne szybko i rzetelnie.

Oferta firmy Awokan

Oprócz  udrażniania kanalizacji metodą mechaniczną lub ciśnieniową Awokan  zajmuje się również usługami konserwacyjnymi, montażowymi, przeróbkami instalacji wodno-kanalizacyjnej i centralnego ogrzewania.  Dla pracowników Awokan wyzwania nie stanowi również montaż pralek, zmywarek, toalet, bidetów, wanien, umywalek, brodzików, kabin prysznicowych.  Awokan posiadają wieloletnie doświadczenie w wymianie wężyków, naprawie spłuczek, wymianie uszkodzonych baterii i odmrażaniu rur. Dzięki nowoczesnym metodom pracy istnieje możliwość wymiany grzejników w sezonie grzewczym bez konieczności spuszczania wody.  Pracownicy Awokan zajmują się również wymianą i montażem wodomierzy, zaworów i filtrów, jak również wymianą bojlerów, podgrzewaczy wody. Do Awokan mogą się zgłosić wszyscy, którzy potrzebują wymiany piecy centralnego ogrzewania lub uszkodzonych instalacji centralnego ogrzewania, wody i kanalizacji. Prostownicy Awokan  zajmują się również układaniem rur kanalizacyjnych, usuwaniem wycieków i wykopami. Do udrażniania rur kanalizacyjnych wykorzystuje się nowoczesne metody ,,Wuko”, które oczyszczają zarówno zewnętrzne jak i wewnętrzne instalacje sanitarne. Tylko pracownicy, którzy posiadają nowoczesny sprzęt i doświadczenie w wykonaniu swojej pracy przeprowadzą ją  rzetelnie i bezpiecznie. Czyszczenie kanalizacji metodą ,,Wuko” polega na tym, że do odpływu wprowadza się strumień wody pod ciśnieniem około 200 bar. Dzięki tak silnemu strumieniowi wody usunięte zostaną wszystkie zanieczyszczenia, osady wraz z nurtem wody, następnie wpływają one do studni rewizyjnej, która jest oczyszczona za pomocą pompy ssącej.  Konieczne jest regularne czyszczenie kanalizacji, ponieważ gromadzenie się osadów i zanieczyszczeń prowadzi do jej zapychania. Często powodem zapychania może być też wrzucanie do kanalizacji niewłaściwych artykułów higienicznych, czy odpadów przemysłowych, które mogą powodować powstawanie zatorów. Warto powierzyć wszystkie naprawy hydrauliczne tylko doświadczonej i profesjonalnej firmie, która wykona wszystkie niezbędne naprawy szybko i solidnie. W momencie wystąpienia usterki należy zadzwonić  na pogotowie. Poznan to miasto na terenie którego Awokan posiada wielu zadowolonych klientów.